Verhuur

Heeft u binnenkort een verjaardag, barbecue, personeelsfeest, jubileum of familiedag? En wilt u uw gasten lekker verwennen? Wat is er dan leuker om te trakteren op een heerlijk ambachtelijk schepijsje van IJssalon Menotti! Er zijn verschillende mogelijkheden, dus we bieden voor elke gelegenheid een passende oplossing:

IJsbar “Vierkant”

Met de handige draagbare IJsbar “Vierkant” kunt u op elke locatie uw eigen ijsjes scheppen. Deze IJsbar wordt geleverd met 2 smaken heerlijk ambachtelijk schepijs (keuze uit maar liefst 24 verschillende smaken), 2 ijsscheppen en 100 bekertjes met lepel of 100 hoorntjes. Uit 1 bak schept u ongeveer 60 bolletjes, dus u kunt in totaal zo’n 120 bolletjes schepijs serveren. De IJsbar kunt u zelf ophalen en retour brengen en de kosten bedragen € 90,-.

IJsbar “Rond”

We hebben ook een IJsbar die verrijdbaar is. In deze IJsbar “Rond” zitten ronde potten die gevuld worden met 2 smaken heerlijk ambachtelijk schepijs (keuze uit maar liefst 24 verschillende smaken). Ook hier worden 2 ijsscheppen en 100 bekertjes met lepel of 100 hoorntjes bij geleverd. Uit 1 pot schept u ongeveer 60 bolletjes, dus u kunt in totaal zo’n 120 bolletjes schepijs serveren. Voor deze IJsbar heeft u geen stroom nodig. De IJsbar kunt u zelf ophalen en retour brengen en de kosten hiervan bedragen € 90,-.

IJsscooter

Voor grotere groepen is de ijsscooter van IJssalon Menotti zeer geschikt. Het gaat hierbij om een minimale afname van ongeveer 140 bollen. Onze unieke IJsscooter is een lust voor het oog en een garantie voor succes! Denk hierbij aan een marketingactie, schoolfeest, bedrijfsopening of clubdag van uw vereniging. De IJsscooter komt voorrijden op de plek van bestemming (binnen Haaksbergen) en wordt ook weer door ons opgehaald. U geeft aan welke smaken schepijs u graag in de IJsscooter wilt hebben en u heeft daarbij de keuze uit maar liefst 24 verschillende smaken. Toebehoren zoals hoorntjes, bakjes, lepeltjes en ijsscheppen zijn bij de prijs inbegrepen. Onze enthousiaste en professionele medewerkers zullen de schepijsjes uitserveren aan uw gasten. De kosten zijn € 1,25 per bol schepijs.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: wij helpen u graag om tot een juiste keuze te komen en uw feest tot een succes te maken! Bel 053 – 572 22 66 of mail naar info@ijssalonmenotti.nl.

IJssalon Menotti
is nu helaas gesloten.

We zien je graag begin
maart weer terug voor
ons nieuwe ijsseizoen!

Team IJssalon Menotti ♥