Assortiment

De vitrine bij IJssalon Menotti is dagelijks gevuld met 24 verschillende ijssmaken. Het assortiment bestaat grotendeels uit vaste smaken, maar een deel van het assortiment wisselt geregeld. Zo zullen in de zomer de frisse soorten de overhand hebben en in het voor- en najaar zijn de melksoorten ruimer vertegenwoordigd.

Een kleine greep uit ons assortiment:
Aardbeien, Aardbeien-Kwark, After Eight, Alpencaramel, Banaan, Bounty, Chocolade, Citroen, Cookies, Duo Menotti, Hazelino, Hazelnoot, Kersen Amarene, Mango, Menotti, Mister Arvids, Monchoutaart, Stracciatella, Strawberrycheese-Cake, Vanille, Watermeloen, Yoghurt-Bosvruchten, etc.

IJssalon Menotti heeft ook glutenvrij ijs en ijs op waterbasis (Aardbeien, Bloedsinaasappel, Citroen, Mango en Watermeloen).

Tot slot bent u bij IJssalon Menotti aan het juiste adres voor een heerlijke ijscreatie, namelijk de beroemde Aardbeienpunt: een heerlijke oublie met een scheut chocolade, een bol schepijs, een schep verse aardbeien en een toef slagroom. Deze Aardbeienpunt kunt u ook heel gemakkelijk meenemen om er thuis van te genieten. Laat u eens verrassen!

IJssalon Menotti
is nu helaas gesloten.

We zien je graag begin
maart weer terug voor
ons nieuwe ijsseizoen!

Team IJssalon Menotti ♥